2011. július 30., szombat

Wass: Vérben és viharban - Egyedül a világ ell - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vérben és viharban - Egyedül a világ ellenA könyv listaára: 1280 Ft. Leírás:
Az első kisregény (Vérben és viharban) a Nagy Hun birodalom Attila halála utáni történelmét idézi fel. Főhőse Dengezik, Attila kisebbik fia, aki a gót király udvarában töltött tanulóévek után már nem a világuralomra törekvésben látja élete célját. Az állandó háborúskodás és nomád élettel szemben Attila egykori vazallusaival megegyezésre törekszik, biztonságos szálláshelyet akar építeni nemzetségének, mert csak így látja biztosítva a hun nép fennmaradását. Dengezik egyedül marad elgondolásával, hiszen a hódításra, háborúra épült birodalom egykori vezérei gyávaságnak tekintik céljait. Wass Albert Dengezik alakjában az idegen elnyomás közepette életét szervező magyarság (székelység) szimbólumát rajzolta meg: a túlélés, és az értelmes, méltó élet csak az okos kompromisszumok vállalásával érhető el a nagy változások időszakában. Az Egyedül a világ ellen című írás népmesei fordulatokkal a hegyekben Istenszékin élő árva legényke, Mártonka igazságkeresését beszéli el. Mártonka - miután szüleit a románok meggyilkolták a havasokban - egy magányos öregember oltalmában nőtt fel, aki halála után nem hagyott rá mást örökül, mint egy valaha megszolgált, de meg soha nem kapott báránybőr süveget, valamint a hitet az igazságosság győzelmében. Mártonka elindul, hogy jussát megszerezze és közben naiv gyermekből bölcs királyfivá alakul, aki az általános emberi értékek szerinti életre tanítja meg az elrománosodott falu magyar bíráját csakúgy, mint a már hite vesztett papot. Élete annak példázata, hogy az értelmes munka miként segíthet az igazság fellelésében és a magunk igazának bizonyításában akkor, amikor egy kis közösségre a megfélemlítés eszközeként kényszerítenek hamis törvényeket. A kötethez Bálint István János írt méltató utószót, áttekintve röviden az író élet- és pályarajzát, valamint azt a kálváriát, amelyet magyar állampolgárságának visszaszerzése érdekében kellett megjárnia a rendszerváltott egykori szülőhazában. Megrendítő, egyben lélekemelő olvasmány mindkét regény - széles körben ajánlandó. ISBN: 963-9195-82-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 04:36
. Wass: Vérben és viharban - Egyedül a világ ell - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése