2011. július 28., csütörtök

Kutrovátz Gábor: A tudomány határai - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A tudomány határaiA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Köszönhetően a napjainkra elképesztően felgyorsult hírhálózatnak, s azon belül is leginkább a médiának, amely virtuálisan és konkrétan szabályszerűen befonja egész civilizált világunkat, kultúránk a totális interdiszciplinaritás prioritásait élvezi és szenvedi. Elég ha csak bekapcsoljuk a televíziót, vagy felmegyünk az internetre, máris emészthetetlen mennyiségben ömlik ránk az információ, a leggagyibb bulvár és a kristálytiszta tudomány vegyesen. De vajon mit tudunk kezdeni ezzel a jelenséggel? Miként válogatunk, válogassunk? Ki a szakértő és ki a sarlatán? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kísérlik meg a szerzők a válaszadást művükben, három fő problémára koncentrálva: egyrészt arra, hogy pontosan ki minősíthető egy tudományág valódi tudósának, másrészt, bemutatják a különböző történelmi korszakok jellemző megismerési módszereit, harmadszor pedig tudományfilozófiai szemszögből kielemzik ez utóbbiakat. A kötet első két részében felvázolják ezt a sajátos korjelenséget, rámutatva annak jelentőségére, majd filozófiai, történettudományi és szociológiai szempontból taglalják. Ezt öt példaértékű esettanulmány követi, amelyek apropóján részletesebben is elmélyedhetünk a kérdéskörben. Ezeken belül olvashatunk a csillagjóslásról, az evolúcióról, a történetírásról, a parapszichológiáról és az akupunktúráról. Az utolsó négy fejezet a probléma társadalmi kontextusban való elhelyezésében segít. A minden érdeklődő, művelt olvasónak jó szívvel ajánlható, elgondolkodtató kötetet - amely az idei Ünnepi Könyvhét alkalmából jelent meg - válogatott irodalomjegyzék zárja. ISBN: 978-963-9664-98-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:55
. Kutrovátz Gábor: A tudomány határai - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése